This year we have chosen the Table Vip, Remi A.Do not hesitate to book in advance this sublime place.A dinner to celebrate our last evening in San Jose. A menu by the Chef Patricia Richer, a member of the Disciples Escoffier. A know-how, an elegance in dishes prepared with a great passion. Mise en bouche: date and nut butter, an appetizer: a tatin with chanterelles.A fish with fresh goat cheese and spinach, basil sauce, Risotto, "the Magnifique" rose chocolate and little ginger chocolates. Thank you for this wonderful gastronomic experience. A real treat.
https://mistudiodecocina.blogspot.com/p/en-la-mesa-vip.htmlUn dîner pour fêter notre dernière soirée sur San José. Un menu élaboré par la Chef Patricia Richer, faisant partie des Disciples Escoffier. Un savoir faire, une élégance dans les plats toujours préparés avec une grande passion. Mise en bouche beurre aux dattes et aux noix. En entrée un tatin aux girolles, poisson au chèvre frais et épinard, sauce au basilic, Risotto, " Le Magnifique" au chocolat à la rose et des petits chocolats au gingembre Merci pour cette merveilleuse expérience gastronomique. Un vrai régal.
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